Főoldal Tagok Dokumentumok Aktualitások Felhívások Galéria Elérhetőségek Munkaszervezet menubar


Helyi felhívások

Elozmenyek


Hagyományőrző, közösségépítő és kulturális programok szervezése – helyi civil szervezetek részére
TOP-7.1.1-16-H-068-2.2

Tájékoztató

A TOP-7.1.1-16-H-068-2.2 kódszámú helyi pályázati felhívás a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában (a továbbiakban: HKFS) kidolgozott specifikus célokra épülő öt beavatkozási terület közül a "3. Hagyományőrző, közösségépítő és kulturális tevékenységek bemutatására programok, foglalkozások szervezése" beavatkozás fejlesztéseinek megvalósítását célozza meg.

A felhívás célja, hogy a megvalósuló projektekkel a kulturális ellátó-helyek fejlesztése mellett a programok és rendezvények színvonala emelkedjen, továbbá olyan programok kerüljenek megvalósításra, amelyek hozzájárulnak a város sokszínű kulturális életének, hagyományainak ápolásához, bemutatásához, a múlt értékeinek tovább örökítéséhez, azok jelen korba való beépítéséhez. A felhívás további célja, hogy támogassa azon szervezeteket, amelyek fontosnak tartják új, vagy már meglévő szabadidős rendezvények, programok kialakítását/bővítését, amellyel a részvevők/nézők számának emelkedése érhető el.

Közlemény a helyi felhívás módosításáról

2020.10.09-én módosításra került a már lezárt „Hagyományőrző, közösségépítő és kulturális programok szervezése - helyi civil szervezetek részére” című, TOP-7.1.1-16-H-068-2.2 kódszámú helyi felhívás módosítása, melyben megemelésre került a helyi felhívás keretében rendelkezésre álló forrás mértéke.

Letölthető dokumentumok

Helyi felhívás
Helyi felhívás - módosítás
Támogatási kérelem útmutatóval

Segédletek

Általános útmutató a helyi felhívásokhoz
Fogalomjegyzék
Megalapozó dokumentum sablon
Eszközlista sablon
Megalapozó dokumentum kitöltési útmutató
Kommunikációs csomagok keretében elszámolható költségek
Együttműködési megállapodás sablon
Konzorciumi megállapodás támogatási kérelem benyújtásához